Νέα συνεργασία: Calypso Group Air Domes

Νέα συνεργασία: Calypso Group Air Domes

Με μεγάλο ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την CALYPSO Group, τον παγκόσμιο ηγέτη στα Air Domes. Tα Air Domes της Calypso Group αποτελούν την οικονομική και αξιόπιστη λύση για τη στέγαση αθλητικών κέντρων και εκθεσιακών χώρων καθώς δεν έχουν το κόστος κατασκευής μιας συμβατικής αίθουσας.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των Air Domes είναι οτι για να γίνει η εγκατάστασή τους δεν απαιτείται άδεια δόμησης και έτσι καθίσταται η πιο άμεση και ιδανική λύση.

Τα Air Domes της Calypso Group είναι η ιδανική λύση για τη στέγαση αθλητικών κέντρων ώστε οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες να πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Η κατασκευή τους γίνεται απο υλικά που αντανακλούν την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, παράλληλα επιτρέπουν στο φώς να εισέρχεται με αποτέλεσμα να γίνεται και εξοικονόμηση του κόστους φωτισμού. Ακόμα παρέχεται θερμομόνωση 3 επιπέδων  που εγγυάται χαμηλό κόστος θέρμανσης και ψύξης.

Τα Air Domes είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις έντονες καιρικές συνθήκες και αποτελούν ιδανική λύση σε πολλές εφαρμογές στέγασης όπως εκθεσιακοί χώροι , εργοτάξια , αποθήκες ,βιομηχανικές εγκαταστάσεις , γεωργικές εφαρμογές κ .α.

Τα Air Domes της Calypso group μπορούν να εγκατασταθούν και να απεγκατασταθούν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες  καθώς παρέχουν μεγάλη γκάμα μεγεθών και θερμομονώσεων.