Τι κάνουμε

Τι κάνουμε

Η Modular Coverings ειδικεύεται στις κινητές κατασκευές αλουμινένιου σκελετού, προσφέροντας κτηριακές λύσεις περιορισμένου κόστους, υψηλής ανθεκτικότητας και χαμηλού ενεργειακού αποτυπώματος.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών, μια άρτια εκπαιδευμένη τεχνική ομάδα και στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους της Ευρώπης, έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε άμεσα τις καλύτερες δυνατές λύσεις ακόμα και στις πιο επείγουσες και απαιτητικές συνθήκες.

Τα κτήρια μας μπορούν να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από έκτακτη στέγαση πληθυσμού και αθλητικές εγκαταστάσεις ή εκθεσιακές μονάδες έως αποθήκευση υλικών και οχημάτων σε βιομηχανίες, στρατόπεδα, αεροδρόμια, λιμάνια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Τα κτήρια αλουμινένιου σκελετού της Modular Coverings αποτελούν σημαντικά ελαφρύτερες κατασκευές σε σύγκριση με αντίστοιχες από χάλυβα ή από σκυρόδεμα, εξασφαλίζοντας όμως εφάμιλλη ανθεκτικότητα. Οι ανάγκες θεμελίωσης τους είναι ελάχιστες, ενώ δεν απαιτούν κολλήσεις αφού όλα είναι βιδωτά. Η εγκατάσταση και συντήρησή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλού κόστους και φυσικά, η ταχύτητα παραγωγής και εγκατάστασης τους δεν συγκρίνονται με τις παραδοσιακές κατασκευαστικές μεθόδους. Τέλος, το ενεργειακό τους αποτύπωμα σε σχέση με τα σταθερά οικοδομήματα είναι σαφώς μικρότερο.

Όλα τα κτήρια της Modular Coverings σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (EN 13782 – European Standard for Temporary Structures – Tents – Safety).

Επίσημοι αντιπρόσωποι

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ

ΑΠΟΘ/ΤΙΚΟΙΧΩΡΟΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣΕΓΚ/ΣΕΙΣ

ΣΤΕΓΑΣΤΡΑΟΧΗΜΑΤΩΝ & Α/ΦΩΝ

ΚΑΤΑΦΥΓΙΑΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΡΑΜΜΕΣΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

RETAIL

EVENTS

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑΚΕΝΤΡΑ

GLAMPINGTENTS