ΚΤΙΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΗΔΕΙΑ” ΣΤΗΝ “ΕΛΠΙΣ”

ΚΤΙΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΗΔΕΙΑ” ΣΤΗΝ “ΕΛΠΙΣ”

Ενοικίαση κτηρίων από 3€/τ.μ. Μάθετε περισσότερα

Ένα χρόνο πριν, στις 26 Φεβρουαρίου του 2021 ζήσαμε το φαινόμενο “ΜΗΔΕΙΑ”, φέτος είχαμε το σφοδρότερο φαινόμενο “ΕΛΠΙΣ”.

Όπως είχαμε γράψει και πέρυσι, όταν κάποιος πρόκειται να εγκαταστήσει ένα κτίριο ή στέγαστρο οφείλει να λαμβάνει υπ’ όψη του τις συνθήκες της εκάστοτε περιοχής όπου πρόκειται να γίνει το έργο.

Δείκτες σεισμού, φορτίων ανέμων & φορτίων χιονιού διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και χρειάζεται οπωσδήποτε στατική μελέτη.

Στην περίπτωση των κτιρίων από σκελετό αλουμινίου και οροφή από μεμβράνη PVC, είναι απολύτως απαραίτητο αυτά να είναι σχεδιασμένα, σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες EN1990, EN1991, EN1993, EN1999 & EN13782 και να εγκαθίστανται από κατηρτισμένο και πιστοποιημένο τεχνικό προσωπικό έτσι ώστε να μην καταρρέουν με δύο ημέρες πυκνής χιονόπτωσης!

Τα κτίρια μας κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης με τα αυστηρότερα κριτήρια. Στην συνέχεια ειδικός στατικός μηχανικός μελετά την εγκατάστασή του στην συγκεκριμένη περιοχή όπου πρόκειται να τοποθετηθεί, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις σχετικές παραμέτρους.

Από το 2007 που δραστηριοποιούμαστε στην Ελληνική αγορά κανένα κτίριό μας δεν έχει υποστεί την παραμικρή ζημιά, είτε έχει εγκατασταθεί σε παραθαλάσσια περιοχή όπου πνέουν άνεμοι 9 μποφόρ (με ριπές που φθάνουν τα 11) είτε έχουν καλυφθεί κυριολεκτικά μέσα στο χιόνι!

Μεγάλη προσοχή λοιπόν να μην παρασύρεστε από το φθηνό κόστος που κάποιοι μπορεί να τάζουν, γιατί… «έλα μωρέ μια τέντα θα βάλω να στεγάσω τα εμπορεύματά μου ή το γήπεδό μου»…

Η Modular Coverings ειδικεύεται στις κινητές κατασκευές αλουμινένιου σκελετού, προσφέροντας κτηριακές λύσεις περιορισμένου κόστους, υψηλής ανθεκτικότητας και χαμηλού ενεργειακού αποτυπώματος.

Ακουλουθήστε την Modular Coverings  στα Social Media

    

LEASING ΚΤΗΡΙΩΝΚαιρός να σκεφτείτε την ενοικίαση!

Η MC BUILDINGS σας προσφέρει την δυνατότητα να νοικιάσετε το κτήριο που χρειάζεστε για όσο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε, από 3€/τ.μ..